eventcoaching

Event coaching

‘Ik wil een evenement inzetten voor de groei van mijn onderneming maar hoe moet ik beginnen?’ of ‘Hoe haal ik zoveel mogelijk waarde uit een event?’ of ‘Hoe zorg ik voor Return On Investment?’ en ‘Wat voor soort events passen er binnen mijn Sales Funnel?’ maar ook ‘Hoe verkoop ik tickets voor mijn evenement?’. 

Zijn dat vragen waar jij mee zit? Organiseer jij binnenkort een evenement en kun je wel wat input gebruiken? Of wil je graag weten of- en wat voor event voor jouw business van toegevoegde waarde kan zijn? Eventcoaching heeft inmiddels al vele ondernemers geholpen en gaat jou ook zeker helpen!

Eventcoaching - Manon Biesta

Eventcoaching pakketten:

1.Één uur Eventcoaching (Skype of omgeving Rotterdam)

In dit uur duiken we jouw vraagstuk in. Misschien wil je dat ik met je mee brainstorm over het concept van jouw event? Of over wat voor soort events voor jouw business waardevol kunnen zijn?

Kosten: €99,- excl btw

2.Event Strategie Sessie (Offline!*)

Na deze sessie kun je perfect zelf uit de voeten! We gaan samen kijken naar jouw sales funnel en brainstormen over wat voor soort events voor jouw bedrijf van toegevoegde waarde zijn. Het handige aan dit pakket? Je kunt vervolgens zelf gemakkelijk aan de slag!

Inclusief:

  • 1 uur inhoudelijke offline brainstormsessie over jouw bedrijf en hoe- en wat voor events daar van toegevoegde waarde in kunnen zijn 
  • een unieke Event Strategie volledig toegepast op jouw bedrijf + kant & klaar invulbaar stappenplan voor het organiseren van een waardevol event! (ook in te zettenvoor al jouw toekomstige events!) 
  • 30 min telefonisch nabespreking na ontvangst van de Event Strategie
Kosten: €249,- excl btw

3.Strippenkaart (On- & Offline* mogelijk!)

Wil je liever toch Event Coaching inzetten op een manier die jou het beste past? Wil je dat ik mee help met het vinden van de juiste locatie? Of met de promotie van jouw event? Kan allemaal! Kies de strippenkaart en zet elk uur in zoals jij dat graag wilt!

Kosten: €65,- per uur excl btw (minimale afname van 3 uur)

 

 

 

Maak een afspraak!

Wil je eerst wat meer informatie? Bel gerust of stuur een mailtje:

+31 6 5 111  51 65 of hallo@bluepurpleevents.nl

 

  

* Je bent welkom in Rotterdam maar ik kom ook graag jouw kant op! (dan reken ik boven op de genoemde prijs nog wel reiskosten à €0,19 p/km)

foto door Samantha Bosdijk Photography