eventmanagement

eventmanagement

Haal meer uit je event!

bluepurple/events neemt al je zorgen uit handen en gaat net dat stapje verder. Want een goed event moet kloppen. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardagsfeestje, een workshop, een borrel of een grootschalige beurs. Een evenement moet inspireren en activeren!

Veel ondernemers zijn je al voor gegaan en hebben de organisatie van hun event volledig (of deels) uit handen gegeven! Help je mij jou helpen? Met dit stukje Eventmanagement haal je zeker meer uit jouw evenement!

 

Eventmanagement

Eventmanagement mogelijkheden:

1.Projectmatig

Conceptontwikkeling, eventstyling, de productie op de dag zelf, de juiste leveranciers zoeken, de communicatie voorafgaand aan het event, het aansturen van personeel tijdens het event, alles is mogelijk! Bij bluepurple/events kun je terecht voor de organisatie van al je evenementen en al je event-vragen! Gaat het om ondersteuning voor een klein onderdeel of de volledige organisatie van a-z? Dat kan beide en alles daar tussenin ook! Samen kijken we naar de vraag en op basis daarvan krijg je zo snel mogelijk een offerte!

2.Collega-op-afstand

Heb je alleen wat hulp nodig bij het vinden van de juiste leveranciers? Wil je wat advies over welke vergunningen voor jouw evenement van toepassing zijn? Of wil je wat extra inspiratie voor de aankleding en styling van jouw event? Dat kan! Op afstand kan bluepurple/events heel veel voor je betekenen! Op die manier kun jij zorgeloos verder met de organisatie van jouw event!

3. Eventmarketing

bluepurple/events gelooft heilig in de kracht van een evenement. Zet je een event in op de juiste manier in met de juiste boodschap voor de juiste doelgroep die het beste past bij jouw bedrijf, dan haal je waarde uit dat evenement! Sterker nog; je hebt het dan over Return On Investment. Wil je weten wat voor events voor jouw bedrijf van toegevoegde waarde zijn? Wil je een hogere Return On Investment op bestaande evenementen? Dat kan! Neem gerust contact op of lees hier meer over de Eventmarketing mogelijkheden!

 

Eventmanagement

 

 

Bekijk hier wat bluepurple/events al voor andere bedrijven heeft kunnen betekenen!

Vrijblijvende offerte graag!

Wil je eerst wat meer informatie? Bel gerust of stuur een mailtje:

+31 6 5 111  51 65 of hallo@bluepurpleevents.nl