PROJECT: bluepurple/events Kickoff borrel

bluepurple/events kickoff jannemannetjesSamen met vrienden, familie en relaties is geproost op de officiële kickoff van bluepurple/events. Sinds 1 september 2016 ben ik namelijk fulltime aan de slag gegaan en dat verdiende een feestje! In zaak.acht in de Fenix Food Factory was iedereen vanaf 16u welkom om onder het genot van een hapje en drankje te proosten op een goed begin.

Het was niet alleen gezellig, óók heel zinvol. Iedereen kreeg de opdracht om na te denken wat hij of zij voor bluepurple/events kon betekenen. Netwerksuggesties, toffe nieuwe ideeën, etc. Een typisch voorbeeld van sociaal kapitaal creëren. Met een kleine ludiek element zorg je simpelweg voor interactie en draagkracht. De genodigden vragen nog steeds naar de uitkomsten van alle ideeën en suggesties die ze hebben ingebracht; heel leuk! 🙂

quote1 Een super goed geregeld event op een super locatie door een supertoffe chick! Go Melanie! quote2

Hoewel ik voor de kickoff al een tijd bezig was met het opbouwen van bluepurple/event heeft voor mijn gevoel deze kickoff mij letterlijk een kickstart gegeven!

Wil je alle foto’s eens terugkijken? Check dan de Facebookpagina van bluepurple/events. En natuurlijk heb ik rondom deze kickoff een serie vlogs gemaakt. Bekijk ze hier!

Foto’s door Anne Hospers Photography.kickoff bluepurple/events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *