about

Ik ben Melanie..

Melanie Westdijk.. en ik geloof heilig in de kracht van evenementen! Offline en live verbinding maken inspireert en activeert. Als ik live iemand spreek maak ik écht verbinding met die persoon. In tegenstelling tot het kijken van enkel een filmpje op Facebook. Een live contact moment als versterkend middel binnen de Marketing & Communicatie Mix, dát is wat een event moet zijn. Er is weinig effectiever dan de doelgroep van jouw onderneming face-to-face inspireren en activeren met jouw boodschap of product!

Maar met die overtuiging was ik natuurlijk niet geboren.. 😉 Hoe het begon? Bij mijn studie Eventmanagement aan de NHTV in Breda. Of misschien zelfs veel eerder nog, toen ik als klein meisje de boel al aan het regelen was. Ik hou ontzettend van ontzorgen. Een zorgeloos persoon kan volledig opgaan in de beleving van een evenement. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat elk element van dat evenement klopt. Maar echt élk element. Staat er een te lange rij voor de wc’s tijdens een festival? Een ‘belevingsdipje’! Is het niet helemaal duidelijk waar de bezoeker moet zijn? Slechte start!

Kortom; ik besloot eind 2015 het heft in eigen handen te nemen en bluepurple/events werd een feit. Ik denk dat iedereen wel een feestje kan organiseren maar er ook écht goed over nadenken is een ander verhaal. Ik besloot de eventmarketing hoek op te zoeken. Is er iets mooier dan geïnspireerde bezoekers die de waarde van een onderneming verhogen? Wat mij betreft niet!

Benieuwd wat ik over jouw event te vertellen heb? Laten we gezellig eens een kop koffie doen!