PROJECT: Verse Blikken

Verse Blikken

In samenwerking met Neeltje van MAP Art and Acting organiseert bluepurple/events eens per maand een brainstormsessie voor ondernemers: Verse Blikken. In een fijne en kleinschalige setting wordt gebrainstormd over jouw uitdagingen als (toekomstig) ondernemer. Dat kan écht alles zijn! De ‘verse blik’ van een andere ondernemer helpt je vast verder!

Op 21 december 2017 sluiten we af met de -inmiddels- 10e editie van Verse Blikken. Kortom; we hebben al ontzettend veel ondernemers mogen inspireren! Op naar 2018!

“27 augustus was mijn eerste Verse Blikken ervaring. Iedere jonge ondernemer zit wel met vragen. Heel fijn om dit samen met gelijkgestemden te kunnen delen en nieuwe input mogen ontvangen van hen. Een hele fijne en intense brainstormsessie met echte verse blikken! Ik ben overdonderd hoe je andere ondernemers met jouw ervaringen kan helpen en andersom. Ik ging naar mijn studio met een hoofd vol nieuwe input en ideeën.”

– Babs van den Thillart

“Super ervaring. Met een hoofd vol nieuwe inzichten naar mijn studio gegaan. Fijn om te weten dat er een plek is waar je naar terug kan keren met een “probleemstelling” / uitdaging! En ook fijn andere verhalen te horen! Super!.”

– Martine Poot, Studio Martijntje Cornelia

Wil je meer foto’s bekijken of op de hoogte blijven van nieuwe events? Check dan de Facebookpagina van Verse Blikken!

Verse Blikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *