event(jes) sparren

Op dit platform krijg je inspiratie en de tools aangereikt om zelf aan de slag te gaan met events. Met behulp van inspirerende blogs, (gratis) e-books & whitepapers en handige formats bijvoorbeeld. Maar soms is het fijn als je met wat praktische vragen even bij iemand terecht kan. Je ben opzoek naar specifieke informatie of hebt inmiddels genoeg inspiratie opgedaan en mist alleen nog een klankbord. Eigenlijk wil je gewoon ‘event(jes) sparren‘! Goed nieuws; dat kan! 15 minuten gratis en telefonisch al je event vragen stellen aan een Event Expert!

Geen vraag is te gek!

Het gesprek mag over álles wat met events te maken heeft gaan! Hier een lijstje van voorbeelden:

  • Praktische vragen over marketing // programmering // strategie // styling // AV
  • Strategische vragen; hoe verkoop je meer tickets? Wat moet er in een sponsorplan staan? Etc!
  • Inhoudelijke vragen; Wat is een leuke of geschikte locatie? Welke dagvoorzitter moet ik hebben? Wat is leuk voor in de goodiebag of als weggever? Etc!
  • Of waar je aan moet denken bij het inhuren van een cateraar
  • Of je écht aan alles hebt gedacht
  • Om even te klankborden over de event begroting; heb je scherp genoeg gebudgetteerd of zit er ergens nog ruimte?
  • Of natuurlijk gewoon om wat inspiratie op te doen!

Hoe werkt het?

Hieronder kun je jouw gesprek direct inplannen op een dag en tijd die jou uitkomt! Je laat je gegevens achter (inclusief telefoonnummer waar je op te bereiken bent!) en vertelt kort waar je het over wilt hebben. Et voilà, belafspraak staat!

En don’t worry, het is echt gratis en no strings attached. Voor ons is dit simpelweg een manier om in contact te komen met onze doelgroep en de inhoud van dit platform nog beter af te stemmen op wat er bij jou speelt.


Back to top button