Leveranciers

Leuke eventleveranciers: Festifizz

Een nieuwe rubriek! Over leuke eventleveranciers. En niet zomaar een gezellig kort promotie artikeltje, maar waardevolle, inhoudelijke en objectieve informatie die jou echt helpt om je keuze te maken. Je ontdekt op welke manier deze eventleverancier bij jouw event past. Lees vlug verder om te ontdekken of jullie een match zijn!

Bubbels uit de tap van een lief klein wagentje!

Ik kwam binnenlopen op een eventbeurs, mijn jas werd aangenomen en netjes opgehangen. Vervolgens liep ik recht tegen een vintage, klein wit wagentje op 3 wielen aan waar -hou je vast- een prosecco tap in zat! Het zag er zo leuk en gezellig uit! Ik kreeg een glas prosecco in mijn hand geduwd en er klonk een ‘veel plezier vandaag’, terwijl ik om mij heen kijkend verder liep. Dat was nog ‘ns een fijne binnenkomer! 

Dat leuke witte wagentje op 3 wielen is dus de ‘Festifizz – pop-up bubble bar,’ een concept van Sanne en Jorn. ‘Met veel liefde en passie hebben wij de de vintage Piaggio Ape omgebouwd tot unieke mobiele bubbel bar foodtruck!’  En uniek is het zeker, want op die tap hebben ze niet alleen prosecco, maar ook Italiaanse cocktails of het Italiaanse Peroni bier. Daarnaast bieden ze ook, indien gewenst, andere lekkere drankjes of borrelplanken met antipasti aan.

Festifizz
Festifizz

Leuke eventleverancier voor..

  • .. een beurs!
  • .. een personeels BBQ in de zomer met een festival tintje!
  • .. een kerstborrel
  • .. een beurs! .. een personeels BBQ in de zomer met een festival tintje! .. een kerstborrel .. een congrestival .. de borrel na een intensieve trainingsdag (.. en natuurlijk ook voor je bruiloft of uit de hand gelopen verjaardagsborrel!)
  • .. een congrestival
  • .. de borrel na een intensieve trainingsdag
  • (.. en natuurlijk ook voor je bruiloft of uit de hand gelopen verjaardagsborrel!)
FestiFizz

De Samenvatting

Hoewel een foodtruck an sich niets nieuws onder zon is, is dit een hele geinige en dus best unieke variant. Of beter gezegd; een uniek, lief, klein wagentje! Want dat is direct het grootste voordeel: je kunt de Festifizz overal kwijt. Juist ook op de plekken waar grotere foodtrucks vaak niet naar binnen kunnen. Daarnaast is de prosecco van de tap en het Italiaanse sausje een leuke gimmick. Let er wel op dat bovengenoemde prijzen vrij kaal zijn. Wil je de setting zoals op de foto’s? Dan loopt het wat sneller in de papieren door bijkomende kosten voor bijvoorbeeld echt glas in plaats van plastic en de gezellige prikkabels.

Festifizz

Praktische informatie

  • Zowel leuk voor events binnen als buiten. 
  • Prijs: Je kunt verschillende arrangementen afnemen: all-in (vanaf €6,50 pppu) of een losse huurprijs (vanaf €250) waarbij de drankjes door de bezoekers los worden afgerekend (€2,- tot €3,50 per drankje).
  • Reserveren viafestifizz.nl

Hoofdfoto door Glorious Feeling; overige foto’s door Bow Tie Wedding Films

Tags

Melanie Westdijk

Mijn naam is Melanie Westdijk en ik geloof heilig in de kracht van evenementen! There, I said it! Ik ben de founder van dit platform en Event Expert op het gebied van Eventmarketing. Ik heb inmiddels vele evenementen mogen organiseren voor hele toffe opdrachtgevers als Rituals, de NTR en Nedap! Maar het aller-aller-tofst vind ik om met opdrachtgevers de Event Strategie in te duiken. Hoe kun je méér uit een evenement halen? Hoe zorg je ervoor dat het niet alleen een leuk feestje wordt maar dat je doelen stelt, deze meetbaar én haalbaar maakt met als gevolg een hoge Return On Investment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close