Leveranciers

Leuke eventleveranciers: Verse Blikken

Hoofdfoto door Froukje Klop

Een nieuwe rubriek! Over leuke eventleveranciers. En niet zomaar een gezellig kort promotie artikeltje, maar waardevolle, inhoudelijke en objectieve informatie die jou echt helpt om je keuze te maken. Je ontdekt op welke manier deze eventleverancier bij jouw event past. Lees vlug verder om te ontdekken of jullie een match zijn!

Leuk maar gewaagd brainstorm concept voor teams!

Stel je eens voor.. Karel van de klantenservice aan tafel bij CFO Marjanne en marketing stagiair Thomas. Tijdens hun jaarlijkse heisessie op locatie, al brainstormend over de jaarplanning. Je denkt nu vast dat het gedoemd is om te mislukken, toch? Volgens Verse Blikken founders Neeltje en Melanie niet: ‘Wij geloven dat iemand met een ander kader en een ander ervaringsniveau juist jouw ‘Verse Blik’ is. Zo’n gedurfde combinatie levert namelijk hele interessante dynamieken op. Thomas heeft nog niet veel werkervaring, maar hij is wel jong en heeft vaak hele goede ideeën. En hoe waardevol is het dat Karel inzicht geeft in zijn werkzaamheden en uitdagingen als klantenservicemedewerker? Soms moet je de ‘Marjanne’s’ van je team eens vanachter haar exceldashboard trekken en laten meedenken over een marketinguitdaging. Dit soort combinaties levren vaak hele interessante inzichten op en wat ons betreft veel meer dan wanneer je marketing bij marketing houdt en de directie niet laat afdalen op hun hiërarchische ladder.’

Verse Blikken
Foto door Froukje Klop

Zo werkt Verse Blikken

In rondes van 30 minuten brainstorm je in een groepje van maximaal 4 personen. Iedere deelnemer staat één keer in de spotlights, waarbij de overige deelnemers over zijn/haar vraagstuk meedenken. Het doel is om in een half uur zoveel mogelijk ideeën en inspiratie te verzamelen over het onderwerp wat in de spotlight staat. 

Bijvoorbeeld: In de eerste ronde staat het onderwerp van Karel in de spotlight en brainstormen Marjanne en Thomas in snelkookpan-vaart mee over het onderwerp wat Karel heeft aangedragen. In de volgende ronde volgt Marjanne en in de laatste ronde Thomas.

Leuke eventleverancier voor..

.. heisessies op kantoor of op locatie
.. het creëren van input of draagkracht voor jaarplannen
.. een inhoudelijke teambuilding met medewerkers
.. de invulling van break-out sessie

verse blikken
Foto door Froukje Klop

Praktische informatie

  • Geschikt voor zowel grote als kleinere teams 
  • Bij jou op kantoor of op een leuke eventlocatie.
  • Duur: 3-5 uur
  • Prijs: 6 – 24 personen: vanaf €60,- p.p. // 24+ personen: vanaf €50,- pp (prijzen excl btw)
  • Reserveren via: [email protected]

De samenvatting  

Als je pro gewaagde combinaties van medewerkers bent, is dit de perfecte invulling van (een gedeelte van) jouw event! Vind je het toch een beetje te spannend om de directeur bij een stagiair te zetten? En voel je nu al de weerstand van alle medewerkers? Dan moet je het misschien juist doen! Just kidding.. Voor sommige teams is het beter om gewoon te steengrillen of te steppen door Utrecht. En daar bedoelen we niks vervelends mee. Ieder z’n ding, toch?

Dit hebben we voor jou geregeld

10% korting op een Verse Blik voor jouw event! Hoe het werkt? Vermeld ‘bluepurple vs Verse Blikken’ in jouw mail naar Verse Blikken en zij weten genoeg! 

Oh enneh, laat je ons weten hoe het beviel? 

Verse Blikken
https://verseblikken.nl/
[email protected]

Tags

Melanie Westdijk

Mijn naam is Melanie Westdijk en ik geloof heilig in de kracht van evenementen! There, I said it! Ik ben de founder van dit platform en Event Expert op het gebied van Eventmarketing. Ik heb inmiddels vele evenementen mogen organiseren voor hele toffe opdrachtgevers als Rituals, de NTR en Nedap! Maar het aller-aller-tofst vind ik om met opdrachtgevers de Event Strategie in te duiken. Hoe kun je méér uit een evenement halen? Hoe zorg je ervoor dat het niet alleen een leuk feestje wordt maar dat je doelen stelt, deze meetbaar én haalbaar maakt met als gevolg een hoge Return On Investment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close