Alleen nog maar uitverkochte events organiseren?

Een offline conversie kanon!

Mijn naam is Melanie Westdijk. Ondernemer en founder van bluepurple/events. Sinds 2015 heb ik al talloze events georganiseerd voor opdrachtgevers als Rituals, Nedap & de NTR.

Naast het organiseren van events voor opdrachtgevers coach ik ondernemers op weg naar goed lopende en succesvolle events met een hoge Return On Investment.

Ik geloof namelijk heilig in de kracht van een evenement. Offline verbinding maken met jouw doelgroep is zóveel effectiever dan enkel online aanwezig zijn. Giet het in een goed doordacht event et voilà; een offline conversie kanon!

opstellen van een event begroting

Dit vonden zij ervan:

review annemei

“Zéér nuttig! Ik was eerst bang dat ik er niet helemaal tussen zou passen qua events maar dat bleek onzin. Veel concrete stappen geleerd en meer inzicht gekregen!”

-Annemei
Founder Bag to the Future
www.bagtothefuture.nl

review emily

“Super tof & inspirerend! Ik heb nu veel meer tools om zelf strategisch events in te zetten voor mijn bedrijf. Ik kwam zonder concreet idee voor een event naar deze Masterclass en nu stroomt mijn hoofd over van de ideeen en inspiratie!”

-Emily
Merkstrateeg
www.emilyvanvught.nl

review claire

“Een echte eyeopener! Hoewel de Masterclass ook veel herkenning bracht, heb ik ook echt heel veel nieuwe dingen geleerd! Ik ben zeker van plan om mijn strategie rondom events en Eventmarketing hierop aan te passen.”

-Claire
Founder Claire Content
www.claire-content.nl

Herken jij dit?

 • Met heel veel moeite krijg je jouw events vol.
 • Jouw events kosten je teveel tijd en geld!
 • Je hebt het gevoel dat je niet genoeg uit jouw workshops of masterclasses haalt.
 • Je vindt het moeilijk om de juiste doelgroep met jouw events aan te spreken op social media.
 • Je wilt evenementen gaan inzetten voor de groei van jouw business maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.
 • Return on Investment op jouw event klinkt fantastisch, maar hoe dan?

Stel je eens voor..

Vanaf nu organiseer jij alleen nog maar goed lopende evenementen. Écht waardevolle evenementen die bijdragen aan de groei van jouw business. Evenementen met een veel hogere conversiewaarde dan goedlopende advertenties op Facebook. Want je haalt niet alleen winst uit het evenement zelf maar ook uit de hele bups nieuwe klanten die vervolgens voor je in de rij staan.

Maar hoe organiseer je eigenlijk een waardevol event? En hoe inspireer je jouw doelgroep met jouw workshop, masterclass of live event? En misschien wel een belangrijkere vraag: Hoe krijg je jouw events vol? Want dat jij de kracht van jouw event inziet is duidelijk, maar hoe breng je die op bijvoorbeeld social media over op jouw doelgroep? Hoe zorg je ervoor dat ze er bij MOETEN zijn? En hoe zorg je er vervolgens voor dat die bezoekers verder doorstromen in jouw funnel? Allemaal hele terechte vragen waar helaas niet één passend antwoord op te geven is.

Na deze Masterclass Eventmarketing ga je naar huis met antwoord op alle bovenstaande vragen en inspireer en activeer jij vanaf nu JOUW doelgroep met JOUW events! Oh.. enneh.. je gaat er ook nog eens geld mee verdienen. Ook niet geheel onbelangrijk right? Pinky promise!

Beoordeling Masterclass

9,2

Dit vonden zij ervan:

review emma

“Ik kwam binnen vol twijfels over hoe ik het moest aanpakken en heb gedurende de sessie het doel en de doelgroep helemaal helder gekregen. Mijn event in juni zit nu al bijna vol! En dit zijn ook nog eens precies mensen uit de doelgroep met een mooie split tussen huidige klanten en nieuwe prospects!”

-Emma
Marketing coördinator
www.emergo.nl

review isabelle

“Heel leuk, inspirerend en ik heb er veel van op gestoken! Ik kan nog veel leren op het gebied van Eventmarketing en dit is de eerste stap!”

 

 

-Isabelle
yogadocent
www.instagram.com/isabelle.silvis/ 

review liselotte

“Leerzaam! Nieuwe theorie geleerd en goed om anders te leren denken. Vooral dat niveau boven het praktische is heel nuttig! Heb zin om dit toe te passen op mijn bedrijf!”

 

 

-Liselotte
Architect
www.instagram.com/ecvandera

Dit levert het jou op:

 •   Een concreet stappenplan dat je vanaf nu kunt gebruiken voor élk event
 •  Inzicht in wat voor soort events van toegevoegde waarde zijn voor jouw business en..
 •  .. hoe deze events binnen jouw salesfunnel passen dus ..
 •   .. heel veel inzicht in jouw eigen salesfunnel!
 •   Kortom; vanaf nu alleen nog maar goed lopende events die jouw doelgroep inspireert en activeert!

Benieuwd?

Blijf op de hoogte van de volgende editie door hieronder je emailadres achter te laten!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in!

Back to top button
Close
Close