Over bluepurple/events

bluepurple/events is de plek voor iedereen die zich bezighoudt met events. Een platform waar je kennis en inspiratie kunt opdoen over alles wat met evenementen te maken heeft. Van eventstyling tot marketing en van trends tot praktische tips & tricks. Online met behulp van o.a. blogs, webinars, ebooks en formats en offline via masterclasses en (incompany) trainingen!

Het doel? Jou inspireren en tools bieden om aan de slag te gaan met events!

Over bpe
Melanie Westdijk

Over de founder

Mijn naam is Melanie Westdijk en ik geloof heilig in de kracht van evenementen! There, I said it!

Ik ben de founder van dit platform en Event Expert op het gebied van Eventmarketing. Ik heb inmiddels vele evenementen mogen organiseren voor hele toffe opdrachtgevers als Rituals, de NTR en Nedap! Maar het aller-aller-tofst vind ik om met opdrachtgevers de Event Strategie in te duiken. Hoe kun je méér uit een evenement halen? Hoe zorg je ervoor dat het niet alleen een leuk feestje wordt maar dat je doelen stelt, deze meetbaar én haalbaar maakt met als gevolg een hoge Return On Investment?

Offline en live verbinding maken inspireert en activeert. Als je live iemand spreekt maak je écht verbinding met die persoon. In tegenstelling tot het kijken van enkel een filmpje op Facebook. Een live contact moment als versterkend middel binnen de Marketing & Communicatie Mix, dát is wat een event moet zijn. Er is weinig effectiever dan de doelgroep van jouw onderneming face-to-face inspireren en activeren met jouw boodschap of product.

Dus.. Events zijn zeg maar mijn ding. Vandaar dat ik besloot om evenementen voor iedereen toegankelijk, haalbaar en winstgevend te maken. Van een eventbureau naar hét event kennis & inspiratie platform van Nederland!

Mijn missie? Iedereen de kracht van evenementen in laten zien! Iedereen? Jep, écht iedereen!

Klanten

Voor o.a. deze klanten heeft bluepurple/events gewerkt:

Canvas rotterdam
NTR
PCR
Rituals
nedap

Samenwerken?

Event Expert worden?

Ben jij een Event Expert binnen jouw vakgebied? Denk bijvoorbeeld aan eventstyling, catering, duurzaamheid, AV, productie, etc? Lijkt het je tof om gastblogger te worden en jouw expertise te delen met de lezers van bluepurple/events? Stuur een mailtje met jouw gegevens en motivatie naar info@bluepurpleevents.nl

Op een andere manier samenwerken?

Wil je op een andere manier samenwerken? Heb je bijvoorbeeld een tof idee voor een Masterclass, heb je een mooie eventlocatie waar een blog over geschreven moet worden of wil je adverteren op dit platform? Stuur een mailtje met jouw idee of input naar info@bluepurpleevents.nl

Back to top button