Over bluepurple/events

bluepurple/events is de plek voor iedereen die zich bezighoudt met events. Een platform waar je kennis en inspiratie kunt opdoen over alles wat met evenementen te maken heeft. Van eventstyling tot marketing en van trends tot praktische tips & tricks. Online met behulp van o.a. blogs, webinars, ebooks en formats en offline via masterclasses en (incompany) trainingen!

Het doel? Jou inspireren en tools bieden om aan de slag te gaan met events!

Over bpe

Over ons

Melanie Westdijk

Melanie Westdijk

Ik ben de founder van dit platform en Event Expert op het gebied van Eventmarketing. Ik heb inmiddels veel te gekke evenementen mogen organiseren voor opdrachtgevers als Rituals, de NTR en Nedap! Maar het allerliefste duik ik met klanten de Eventstrategie in; hoe kun je méér uit een evenement halen? Hoe zorg je ervoor dat het niet alleen een leuk feestje wordt maar dat je doelen stelt, deze meetbaar én haalbaar maakt met als gevolg een hoge Return On Investment?

Events zijn al sinds een jaar of tien helemaal mijn ding. Vandaar dat ik besloot om evenementen voor iedereen toegankelijk, haalbaar en winstgevend te maken. Van een eventbureau naar hét event kennis & inspiratie platform van Nederland!

Samira Salman

Ik ben de founder van EventGoodies, content creator en Event Expert op het gebied van Event Design en Content Marketing. Dat klinkt als twee totaal verschillende dingen, maar ze versterken elkaar. Met een goed event design als basis, kun je content strategisch voor je laten werken. Zeker als je op lange termijn werkt, ga je de beste resultaten halen. Sinds 2013 help ik organisaties zoals Avanade, het Weekend van de Wetenschap en GBLT met hun event- en contentstrategie.

Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ik voor ga.

Oh enneh.. sinds januari 2021 ben ik mede-eigenaar van dit platform!

Klanten

Voor o.a. deze klanten heeft bluepurple/events gewerkt:

Canvas rotterdam
NTR
PCR
Rituals
nedap

Samenwerken?

Event Expert worden?

Ben jij een Event Expert binnen jouw vakgebied? Denk bijvoorbeeld aan eventstyling, catering, duurzaamheid, AV, productie, etc? Lijkt het je tof om gastblogger te worden en jouw expertise te delen met de lezers van bluepurple/events? Stuur een mailtje met jouw gegevens en motivatie naar info@bluepurpleevents.nl

Op een andere manier samenwerken?

Wil je op een andere manier samenwerken? Heb je bijvoorbeeld een tof idee voor een Masterclass, heb je een mooie eventlocatie waar een blog over geschreven moet worden of wil je adverteren op dit platform? Stuur een mailtje met jouw idee of input naar info@bluepurpleevents.nl

Back to top button