Training Beurs Styling & Strategie

Misschien herken je dit..

Je zit weer met de handen in het haar, zoals voorafgaand aan elke beurs. Want hoe trek je bezoekers naar je beursstand? Hoe val je op een leuke manier op? Wat zijn leuke acties of echt waardevolle weggevertjes? Hoe kleed je die beursstand aantrekkelijk aan? En hoe zorg je er vervolgens voor dat het past bij de uitstraling van jouw organisatie? 

Of dit..

De marketingbugetten voor aankomend jaar worden langzaam vastgesteld. Hoort die jaarlijkse beurs daar nog bij? De organisatie kost veel tijd en nog meer geld. Zijn beurzen trouwens niet gewoon ‘uit’? En als we dan meedoen, hoe zorgen we ervoor dat het ook daadwerkelijk wat oplevert? En dat de beurs blijft passen binnen de marketingmix? Dat gestelde doelen ook echt worden behaald?

Of dit..

Een week van te voren realiseren jullie pas dat de beurs er weer aankomt. Dus heel veel meer dan de gebruikelijke gehuurde balie, statafel met daarop wat pennen en een roll-up banner wordt het helaas niet. Gemiste kans? Absoluut! Maar het is gewoon écht te druk op de afdeling.

Herkenbaar? Kom dan naar de training Beurs Styling & Strategie en krijg in slechts 1 dag antwoorden op al jouw vragen tijdens deze hands-on, persoonlijke en inspirerende training op 26 november!

Dit kun je verwachten:

 • Veel 1-op-1 tijd met de trainers! We werken namelijk in een kleine groep van maximaal 8 personen.
 • De training is hands on en praktisch. Een combinatie van theorie en direct doen! Handen uit de mouwen! 🙂
 • We staan stil bij zowel een stukje strategie als styling omdat we geloven dat dit ‘the best of both worlds‘ is én deze combinatie de meeste resultaten oplevert!
 • Je gaat naar huis met een heel concreet en strategisch actieplan en een beursvoorbereiding-checklist zodat je weet wat je te doen staat!

De training is iets voor jou als..

 • .. er binnenkort een (vak)beurs op de planning staat waar jouw organisatie aan deelneemt
 • .. jij verantwoordelijk bent voor deze beursdeelname (grootte van de beursstand is niet relevant!)
 • .. je een origineel alternatief zoekt voor de rollup banner en de standaard pennen die jullie uitdelen.
 • .. je eigenlijk gewoon een mooi gestylde beursstand wilt met de ‘wow’-factor die écht past bij de uitstraling van jouw organisatie en die veel bezoekers trekt!
 • .. je nu eindelijk eens graag resultaat ziet na een beursdeelname!

Over de trainers..

Gioia Gerritse

Gioia Gerritse – business stylist & founder Joya | styling & design

“Mijn hele leven ben ik (vaak onbewust) bezig met het creëren van een prettige sfeer. Voor mijn familie/ vrienden, maar ook zeker tijdens mijn werk. Toen ik als marketeer nog evenementen en beurzen organiseerde voor mijn klanten merkte ik al dat er vaak bespaard werd op sfeer op bijvoorbeeld een beursstand. Zolang het voor hun praktisch was en hun logo te zien was, vonden zij het goed. En dat is nu precies wat ik ontzettend zonde vind! Een mooie aankleding geeft niet alleen een trotser gevoel bij je medewerkers, ook zorgt het voor een betere binding met je klant.”

Melanie Westdijk

Melanie Westdijk – eventexpert & founder bluepurple/events

“Sinds 2015 heb ik al talloze events, waaronder een aantal beurzen, mogen organiseren voor opdrachtgevers als Rituals, Nedap & de NTR. Te gek! Maar ik vind organisaties helpen om succesvolle events te organiseren wel het áller-tofst. Echt de eventstrategie induiken en kijken hoe een event zo bijzonder en tegelijkertijd waardevol mogelijk kan zijn! Ik geloof namelijk heilig in de kracht van een evenement. Offline verbinding maken met jouw doelgroep is zóveel effectiever dan enkel online aanwezig zijn. Giet het in een goed doordacht event et voilà; een offline conversie kanon!”

De feiten:

 • Donderdag 26 november, 10.00 – 16.00, @Joya Evenstyling & Design (Eenspan 18a, Zeewolde)
 • Kleine groep (2-8 personen) dus veel persoonlijke aandacht
 • Investering: €447 excl btw // Voor de vroegboekers: €347 excl btw -> verkrijgbaar t/m 15 november 17.00u en op=op!
 • Prijs is inclusief hapjes, drankjes & een lekkere lunch!

Dit neem je mee naar huis:

 • Een strategisch plan voor een beursdeelname met als resultaat een hoge ROI!
 • Een moodboard voor de styling van de stand die past bij de gewenste uitstraling van jouw organisatie
 • De handige beursvoorbereiding-checklist die je kunt gebruiken ter voorbereiding van elke beurs
 • De e-guide ‘In 12 stappen een beursstand die jouw doelgroep aanspreekt‘! t.w.v. €17,-
Back to top button
Close
Close